Saturday, November 6, 2010

let the photos speaks!

hey! ini adalah diari bergambar cik ayuakira. =)

*berhepi-hepi-an bersama cik kimah*

*we're adorable, kn kn kn? =p*

*hey people! make peace! no war! hee*


p/s : ak tak tau pulak Pantai Batu Burok waktu malam sangat menyeronokkan!

p/s p/s : its been ages tak hangout dgn so called senior 'kimah' ni. haha

p/s p/s p/s : instead of dapat keseronokan pegi jalanjalan waktu malam, dapat juga kemarahan daripada 'beliau'. haha

p/s p/s p/s p/s : thnx to sape2 yang dah pulangkan baldi ak tadi! =)

till next post guys. daaaa.

*ouh lupe,tolonglah doakan ak supaya rajen sikit mencari ilmu.sgt malas lately ni nak stdy. mencik lah!*

14 comments:

Mr. Z said...

ini le sbb nye ehh?? =,=

ayumi pinkahana said...

err..x dan ye..=.=

Mr. Z said...

erkk.. ape yg x, aper yg ye?

ayuakira said...

err entahla. owg xnk awk marah lg~ so xtau nk bg jawapan ape. =.=

adni said...

jgn mrh ayu.. =.=

ayuakira said...

adni : yeay! kimah dah bekap ak.kikiki

Mr. Z said...

=,= takde mane marah nye pon. cume tawu bahaye?? adoi.

ayuakira said...

tau~ =.=
len kali xbuat lg~

Mr. Z said...

ye ye~

ayuakira said...

er sy ckp xbuat je kan? tp xjnji lg kan? teeheee~ =p

Mr. Z said...

ha~ buat la. tak kesah. ik0t suke laa~

ayuakira said...

eheh bnyi cm da xikhlas je ckp tu~~
=p

Mr. Z said...

ikhlas! :)

ayuakira said...

so boleh buat lg? ^_~