Sunday, November 28, 2010

kena tagged lagi dgn org tua itu.

inilah dia orang tua yang dimaksudkan. kiut x? haha 
puh lisssss.perasan pulak die kang..=p

*gmbr ni da mcm ak punye pulak.*
*sori la ye pakcik mencurik tanpe kebenaran.*

malam tadi message aku semata-mata nak paksa aku buat tag yang ni. mentang-mentang aku orang kerajaan "saya yang menurut perintah", kena la aku turutkan jugak perintah mandatori dia ni. haha. jom usha sket tag ni pasal apa. =)


1. Anda ada berapa Hp?
    # 3~

2. Jenama Hp anda?
    # Sony Ericson

3. Function Hp anda?
    # Message. Call. Camera. MP3.

4. Anda menggunakan talian apa?
    # Celcom. Maxis.

5. Jimatkah anda?
    # tak taulah. depends on usage la. biasanya kalau topup RM10 siap expired. 

6. Berapa banyak wang yang anda habiskan utk topup dalam masa sebulan?
    # depends. kadang2 banyak. sebab xguna upax kan.

7. Berapa bilangan mesej dalam inbox anda?
    # 100 lebih kot? xtaulah..

8. Siapa yang paling banyak muncul dalam inbox Hp anda?
    # pakcik tua perasan muda. haha. 19 message from famly and friends,yg lain dia punye.

9. Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar message yang paling akhir dalam inbox anda?
    # jieji.

10. Apa perasaan anda bila baca message tersebut?
   # xmo jawab. hee~

11. Jika anda terima message dari orang yang tidak dikenali ingin berkenalan dengan anda, apa yang anda reply kepadanya?
   # tak kenal? oke delete terus. buat semak hidup.

12. Perasaan anda bila rakan anda sendiri menyebarkan nombor Hp anda?
   # marah. tapi biasanya buat-buat cool je.

13. Anda gembira bila menerima message seseorang?
   # used to. sekarang? x... menyampah pulak dengan seseorang itu. (voldemort)

14. Berapa laju anda menaip message?
    # selaju kelajuan cahaya. apakah? ada pulak yang rajin nak kira berapa lama masa nak taip message? haha

15. Siapakah yang pertama message/call  harini?
    # jieji message dlu. call takde. sebab aku hantar busy tone. whuahaha

16. Berapa kerap anda ber'3G?
    # xpernah. pe barang 3G? tengok live lagi best. haha

17. Ringtone apa yang anda gunakan?
    # by default, boys and girls - the great escape! berkurun dah aku guna. hee~

18. Bagaimana pula dengan message alert?
    # demi lavato - catch me, before i fall too fast..kiss me quick but..lalala kiut! =)

19. Berapa saiz memory card Hp anda?
    # 1GB

20. Anda ingin memiliki Hp baru?
    # SANGAT! but somehow rasa sayang dengan this one.dah lama guna even xcanggih pon. hee~

21. Alarm di Hp anda?
    # creed - my sacrifice.

22. Anda ada call/message parents anda harini?
    # takde. currently at home. xpayah message2. cakap terus je, hehe

23. Namakan orang-orang yang anda ingin tag.
    # lemah tol la part yang ni~ wahai follower ku sekalian. silalah buat tag ini oke? tapi janganla pegi copy gambar inchek boyfie aku tu. sajeje aku letak tu. ngeheheh

6 comments:

Mr. Z said...

peh! curik gmbar!! siap letak watermark. hahahhaa. x)

ayuakira said...

hehe. pencurik berjaya la katekan..=p

hasrul hassan said...

Salam ...
uhh .. ada 3 hp? hebattul.. saya lak dok rayu org kasik hp ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

ayuakira said...

hasrul : hehe sumenye org bagi, sy belum pernah beli hp sendiri. =)

She's retarded said...

banyaknya hp, bg satu boleh?

ayuakira said...

she's retarded : dtg la amek.haha