Monday, January 31, 2011

award : thnx budak aras! =)


dapat award ni dari cik kacang panjang akak ned. thnx ye
 =)



ucapan :
dah macam dapat award red carpet pulak ada ucapan bagai. HAHA. btw, thnx a lot ye budak aras. sem depan xde da la nak dengar org jerit2 suruh simpan baldi ke ape. HAHA


4 ciri lelaki idaman : 
xtau la apa rasionalnya soalan ni dengan award yang diberi tu. tapi jawab jela kan~ 
understanding / cool / tak cerewet / SETIA


tips mengekalkan hubungan dengan pasangan :
aku bechenta pon xsampai setahun jagung. macam mana nak bagi tips. apa-apa pun, yang paling penting dalam relationship adlh trustworthiness. xpercaya then how will you guys survive kan~


pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh atau putus cinta? :
kalau pernah jumpa dah lama aku amalkan, biar cepat sikit jodoh sampai. HAHA



monolog : entah kenapalah lately ni selalu tak ada mood dengan "beliau". =.=

4 comments:

Un Phat Lee said...

lu nyanyi je tiap2 hari lagi wali band -cari jodoh.hehe

Ieqa Swetluv said...

wahh bakal jadi blogger glamor ni dapat award lagi ni hoho

ayuakira said...

phat lee : haha kang ak nyanyi ak takot sume org caer taik telinge..hahaha

ayuakira said...

kk ieqa : haha AMIN..=p