Saturday, July 31, 2010

:: untitled ::

Saya penat.sungguh.sangat.terlalu.
Saya bukan robot yang boleh melakukan semua pekerjaan tanpa rasa penat, lapar dan dahaga.
Saya seorang manusia yang jenisnya adalah perempuan yang lemah serba serbi berbanding lelaki.
Saya penat.
Bukan sahaja dengan tugasantugasan.
Malahan dengan mainan perasaan juga.
Tidak adakah sedikit rasa kasihan dihati kamu melihat saya sering menunggumu?
Tidakkah kamu tahu bahawa saya ini seorang perempuan yang lemah hatinya?
Kamu. Jangan teruskan permainan ini.
Saya tahu, pasti saya yang sakit akhirnya.
HARAPAN.
Itulah yang kamu beri dan saya menerimanya.
Sungguh saya penat dengan semua ini.
Tolong. 
Saya penat dengan semua ini.
Tapi saya juga takut untuk mengakhirinya.
Takut andai saya kehilangan kamu.
Saya mahukan pengakhiran yang baik untuk semua ini.





*I wish dat u read diz entry. For God sake.


10 comments:

16-EiGht-46 said...

=,= sedeh2 awat? care to share? ahakz! ;p

ayumi pinkahana said...

haha ayu knl ayt tu!
bnyk keje la jie..
on9 on9 buat keje buat keje buat keje..pegi sane sini..
setel tu lah setel ni lah..
belum tbe yg buat hal lg..
hal asrama lg..
poning..haha

16-EiGht-46 said...

haah. ayat ayu la tuh. mase jie tgh depressed tuh. hak2! seb baek takde copyright ayat ayu tuh. ;p so leh le tru. ooo~ adoila. sabar je la. msalah mmg bnyk skang nie. jie ni pon seb baek je la tak start kuliah lagik nie ha. kalo da start.. haa~ tg0k la feed FB nnt jie bebel2. hahha!! x)

elme said...

*I wish dat u read diz entry. For God sake. << did he noe ur blog?

sabar ja la ayu nm keidupan xada yg sng xada yg relex..smua ssh..penat,,even llki pun mcm aku pun penat ngan keje..ngan kerenah stdnt..ngan itu ini..ngan duit tak cokop..hihihi

ayumi pinkahana said...

besela jie..bile tgh depressed fb adelah jalan mudah nk express feeling..hikhik

ayumi pinkahana said...

mie : die xtau pon kwujudan blog ni..huhuhu
dwet xckop tu pekare bese mie..haha
kerajaan kn xstabil skunk..haha

16-EiGht-46 said...

haha. ye la tuh. senang je en. tggu je org komen ape plak. x)

ayumi pinkahana said...

jie : haha org komen tuh selalunye mesti lari dr tajuk..kite pos lain die komen lain..tp tu la kdg2 y buat kite cool balik~
=p

16-EiGht-46 said...

haha. ye2! jie skong bnde tuh. :) slal0 nye kadang2 saje je semak kt wall kite. :) topik laen 2 la akan wat kan kite lupe masalah kite. wee~ :D

ayumi pinkahana said...

btol2!
kalo x selamenye la dibelenggu bnde yg same~