Friday, June 24, 2011

we are 'the hot chilli peppers'!

Alhamdulillah, selamat sudah sampai ke rumah baru walaupun sakit-sakit pinggang mengangkat barang-barang dari asrama yang banyak-tak-tahu-entah-dari-mana-datangnya.


Google image courtesy.

Menipu la kalau rumah sewa aku macam ni kan? HA HA. Aku rasa by the end of my studies here, body pon dah tak boleh nak dibezakan antara aku dengan belon udara. ahahha. hari-hari memasak, hari-hari makan sedap. Untungla dapat housemate semua suka makan kat rumah. Dan semuanya terpaksa makan pedas-pedas sebab tukang masak suka pedas..haha

rumah ni penghuninya ada tujuh orang. 3 orang Kajian Sosial 1 (Nurul, Iena, Pipah) , 2 orang Kajian Sosial 2 (Dilla, Ain) dan 2 orang Pengajian Melayu (aku ngan Kak Liza). Macam mana aku boleh terpisah dengan classmates yang lain? Entah, aku pun tak tahu. Haha. 

malasnya nak online, ni pun online pakai lappy Kak Liza, hehe tengkiu Kak Liza~ =)

notakakiwangi : happy birthday to me! =)






2 comments:

Mr. Z said...

ucap bufday kt diri sendri. tak malu ke? HAHA :P

ayuakira said...

sebok tol budak nih! haha