Thursday, June 2, 2011

clueless

i'm all over it. i can watch this non-stop. kesian Puan Perut, terpaksa berlapar sebab aku nak tengok cerita ni. cerita ni bukan cerita baru, but do i care? NOPE.sukatiakula nak tengok cerita lama ke cerita baru ke. don't bother ok? kat asrama mana sempat nak berjimba tengok movie, K-drama and what-so-ever. ok maybe ada, sebab my friends selalu je turun pergi bilik tv tengok Nora Elena. 


here comes the hero. MOO-HYUK.




Yoon : kalau tak ada lelaki yang mahukan kamu sebab muka kamu penuh dengan parut, dan kalau mereka tak sukakan kamu dan tiada yang berminat, kamu hidup bersama aku sahaja. Aku sudi menerima kamu. Aku serius, aku akan jaga kamu.

Eunchae : *choking*

what the pfffttt. aku tetap dengan hipothesis aku yang dia ni sememangnya suka Eunchae, tapi dia terlalu bo**h untuk menyedari perasaan dia tu. shesssh! ada jugak orang yang clueless pasal perasaan sendiri macam dia ni. weiiii kalau kau tak suka dia tak adanya kau boleh janji nak kahwin/hidup bersama dengan perempuan mana-mana. aigoo. 

notakakiwangi : even your boyfriend won't promise you to live his life with you till the end - i mean, certain of them.


2 comments:

azymah said...

heheehe,,,suker sgt citer ney,,mmg sedeyh...sob3..

ayuakira said...

tu laaaa...ak dah tgk ending die dlu..sedey btol sobsss