Monday, May 9, 2011

exam mood

exam


exam


and i've been working on something yang tak penting langsung. Bilalah kesedaran nak sampai ni? Bila nak start study? My roomates dah habis berapa bab study Pengurusan Bilik Darjah dan Tingkah Laku. Tapi aku masih duduk depan lappy, working on something yang memang tak penting tahap petala kelapan la.


ada siapa-siapa yang nak kongsi semangat study dengan aku tak?? HA HA

2 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

studylah anda sebelum anda berumah tangga..sebabkan ble dah jadi isteri org nanti msti mls nak study..lagi lagi ble dah ada anak..awww :D

ayuakira said...

ahahaha..kau ni sha~ ak xpe..lambat lagi nak kawen..xmacam kau..sem 8 kan nk kawen? haha ;p