Thursday, October 28, 2010

ayuh study!


manusia memang mudah lupa diri. samalah macam aku pun. masa free-free dulu sibuk main fesbuk. menghupdate cik puan belog, main game, bepoye-poyelah, keluar sana sini, seumpamanya dunia ini haku yang punya! pastu bila dah nak exam, barulah tekial-kial tekedek-kedek tegedik-gedik study, cari nota n etc. wth?! buruk betul perangai. sila jangan contohi aku oke.

disebabkan cik otak dah laaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat tak bekerja dengan kuat, gigih dan bersungguh-sungguh, maka bila aku hadapkan buku baru 4jam lebih, cik otak da protes nak rehat. pffftt. nyampah tol i. apesalahnya kalau study lama sikit? huh. pastu sibuk pulak nak migrain lah bagai. hii geram betul lah. burn 1 malam xdapat study. cik otak! aku bengang dengan kau nih!! masalahnya kalau hadap pesbuk sampai 7/6 jam larat pulak tu. tengah-tengah migrain pon boleh lagi tahankan semata-mata nak membalas komen-komen.haih!

keadaan bilik toksah cakap la pada saat-saat genting sebegini. besepah! meja lebih-lebih lagi. time ni la baru nak nampak segala macam jenis nota atas meja. kalau tidak, meja tu elok je cik muda lappy duduk. nota-nota homework-homework ISL-ISL dan segala jenis bahan bertulis yang berkait rapat dengan pelajaran, toksah mimpi la nak ada atas meja. betapa goyang kakinya seorang ayuakira. hee~ jom usha sket meja stdy ak..=p


hee bedak sejuk dan bedak johnson baby adalah penghuni tetap meja stdy oke. =) before siap-siap nk pegi mane wajiblah taburkan saja bedak johnson baby kt muka yang kiut miut ni. haha. bedak sejuk pulak wajibla ditepekkan di muka setiap kali terasa seperti jerawat sudah tergedik-gedik mahu menunjukkan diri. ;p 

p/s : rockers mane main pakai concealer la foundation la loose powder la compact powder la, johnson baby sudahla beb! hee~

p/s p/s : sje xmo pakai sbb nti nak kahwin xnaek la seri pengantin aku dah muka asek kena tepek je! ngeh3

p/s p/s p/s : okeh enuf of merepek, marilah kita study!

2 comments:

Un Phat Lee said...

jom study!. XD

ayumi pinkahana said...

ahah jom2! mari study supaye boleh usha lee min ho! eh? haha