Wednesday, September 8, 2010

:: Selamat Hari Raya ::


Selamat hari raya kesayanganss!

^___^


Selamat hari raya mak, along, angah, uncle n Daten nani.
Maaf zahir dan batin. adik tau, adik selalu menyusahkan korang. Hee sebab tu la adik masih lagi 'adik'.
^__^
Mak along angah tengkiu sbb membesarkan adik dgn baik sekali walaupun bnyk kesusahan yang perlu dilalui.
Daten Nani, tengkiu sebab selalu belanja i n selalu bawak i pegi sopink lah pegi sane sini. Sebab tu i suke jadi student! Haha.
Tengkiu, i heart u all more den word can ever say!



selamat hari raya classmates!
maaf zahir dan batin. dah terlalu banyak yang kita lalui bersama dan harap-harapnya membuatkan kita lebih matang dan lebih mudah memaafkan. Maaf, if there's something somehow yang buat korang terasa hati, terkecik hati, termenyampah dan segalanya. 
-kawansampaimati-

Kepada kawan2 yang mengenali diri saya dan juga kepada sesiapa yang membaca entri ini, selamat hari raya, maaf zahir batin!
Kadang-kadang tak sedar dalam setiap patah bicara ada yang mengguris perasaan, membuatkan orang kecik hati dan sebagainya, maaf! Lain kali tak jamin xbuat lagi. Mulut kadang-kadang sukar dijangka apa yang bakal dikeluarkan. Kadang-kadang bila nak melaser, tak kira dah perasaan orang.
*biasanya melaser bila hati dah panas tahap petala kelapan.

Kurangkan kontrobasi tingkatkan prestasi!
^__^


p/s : kepada Voldemort --> sorry for everything. remain friends. Selamat hari raya & maaf ats segala yang terjadi.
p/s : eheh tertiru pulak entri Mr. Z. [mcm macho pulak name Mr. Z tu. Haha]

6 comments:

Mr. Z said...

haha. same entry! saman~ saman~ c(x ehh.. name mr. Z pon macho ke? hadoila~ x)

ayumi pinkahana said...

jgn saman! xckop dwet nk bayau..haha
mr.z mcm H dlm cte csi tu..haha

Mr. Z said...

ok2. tak saman. haha!!

H? alamak~ tak tg0k plak. nnt jie g tg0k dlu cite csi tuh. haha!! c(x

ayumi pinkahana said...

igtkn tgk~
=p
gile cool la die~~

Mr. Z said...

ehh?? same cam jie en en? c(x

ayumi pinkahana said...

haha perahsantan laa tu~
=p