Thursday, August 12, 2010

serangan emosi tak berkesudahan

Assalamualaikum. Hi! =)

2nd Ramadhan. Pagipagi lagi, kami warga IPG KDRI telah dikejutkan dengan berita bahawasanya elaun para guru pelatih PISMP Semester Dua hanya akan diperoleh dua minggu dari sekarang.

OMG!


*sekarang sume mate dwetan.kurang due posen pon xboleh.haha

Kitowang sume dah hampir muflis kot. Adoila. Two weeks to go means we only get the cash just before we go back for SBE. Gosh! Cemanenye nak beli tiket balik umah 26th ni if we dun even have enuf money to survive here? KPLI dengan pra dapat je elaun. Pelik aku kenapa kitowgnye lambat pulak. Papepon, sabar sahajalah. Pot pet sana sini pon xguna jugak. Bukan boleh menjelmakan duit depan mate kan? Hee~

So, in da mean time, sila berbuka puasa di Balai Islam Muttaqin. Kerana? Free. Simple. Selain itu, dapat juga kita bersembahyang Maghrib, Isyak dan juga berterawih berjemaah. Kan amalan yg mulia tu? =) Jadi FB..saya akan jarang membuka anda di waktu malam. Sebab bila balik terawih saya nak tido terus! [harapan jelah] hahahah. Balik terawih konon nak tido. Pastu kang kalo mmbe2 msg, balas punye balas punye balas dan dan je tengok jam dah pukul 1. 

Ok lah..selaku ketua aras yang berkakilebar lagi poyo,aku perlu menghadirkan diri utk perjumpaan bersamasama ketua warden yang kacak lagi bergaya, SEKARANG! Haha. 

*ketua warden pon xtau aku ni ade dua barang rampasan kat dia yang aku takkan tuntut sampai aku mati sekalipon. applemint jeans n rice cooker. mintak maaf deh,ore tok sey amek mung,ore takut keno buang asrama. kihkihkih

2 comments:

ozcas said...

UIkss... yg last skali tak leh blaa.. kecek ganu.. piiwitttt :P

ayumi pinkahana said...

ahahaha maen blasah je tu..entah btol entah tidak~