Saturday, August 7, 2010

hey u! i luv u! =)

saya suke fb. sebab fb da menemukan saya dengan kawankawan sekolah lama. sebab fb jugak sy kenal dengan pakcik, fai'zah raziqin dan jie. =D

kawan2 saya hebat.sebab mereka sgt memahami.selalu ada bila saya nak mencurahkan segala kekusutan dalam hati dan dalam jiwa.kalau x mesti saya dah gila sebab simpan sorangsorang dalam hati.haha.

tengkiu!

oh minggu ni minggu jiwe kacau sedunie ke? kenapa aku rasa most of my friends mengalami tekanan perasaan akibat chenta? due tige minit ak letak fon ade je pulak yg kol nk kongsi rasa hati dgn aku. haih kawan. sungguh aku terharu sebab korang masih igt lg pada aku yg perasan nk jadi Dr. Luv ni..haha.

wahai kawankawan sekalian.putus cinta adalah perkara biasa bg remaja remaji macam kite ni.aku pun pernah putus cinta. sape kate senang nak handle. sungguhla, almost 3 years menangisi si dia yang sekelumit pun x ingat aku.oh wut a waste!

kawankawan.memang perit putus cinta,tapi sabar jela ea? kite kne move on.bunuh diri bukan caranya nak selesaikan mslh hati.daripada elok2 putus cinte je terus dpt dosa sbb bunuh diri.diri sendiri dah tentutentu la banyak dosa,lagi mahu tambah.honti an yola kalo ado yg nk bunuh diri.nambah an doso yo buek apo?

move on babe.move on.clash mungkin sebab Tuhan nak tunjuk bahawa si dia tu bukan jodoh kita.lebih baik clash skrg daripada bercerai-berai kemudian ari.kan? 

n pliz do remember.everything happens for reason.maybe there's sumone waiting for u n maybe they are the right person for u.

14 comments:

16-EiGht-46 said...

terharuu!! x)

ayumi pinkahana said...

=)
sbb jie slalu dgr ape yg ayu repekkan..haha
tengkiu for lending me ur precious time,ur eyes n those fingers utk bls msg2~~
=))

16-EiGht-46 said...

haha. im a green people. im born to hear things. hak2! x) org ijau kan pendengar yg setia dan baek. hee~ :D

ayumi pinkahana said...

haha tu puji diri sendiri ke ape??
=p

16-EiGht-46 said...

erkk.. tak la. jie cakap bg pihak org hijau. haha!! ;p

ayumi pinkahana said...

haha baik2..alsn diterime..
asek org ijau je..org pink xde ke?
hahaha

16-EiGht-46 said...

haha. da jie suke ijau, so.. lebehkan hijau la. hee~ :D pink? eeii~ hahahha!! ;p

ayumi pinkahana said...

cehhh pink tu cntek tau..hahaha
n of coz la xsesuai dgn laki..haha
=p

16-EiGht-46 said...

haha. ni mesti kes ayu suke pink nie. =,= tak pasan plak blog ayu wane pink. x)

ayumi pinkahana said...

haha lbey kurang la tu~
n dh lame pasan blog jie kale itam ijau~
=p

16-EiGht-46 said...

haha. ape kne mngena wane blog jie plak? ;p

ayumi pinkahana said...

sbb jie asek kate org ijau org ijau..kalo wt tema the hulk pon ok...hikhikhik

16-EiGht-46 said...

hahahaha!! x) jgn nk the hulk la. tak sesuai ngan perwatakan jie. lala~ x)

ayumi pinkahana said...

mmg xsesuai..hikhik
sesuai dgn ape ek?
kempen sayangi alam sekitar?
hee~