Friday, March 18, 2011

Dear Diary Yuyu..

Dulu, masa aku kecik-kecik, aku sukaaaaaa tulis diary. Infact, sekarang pun aku masih tulis diary, sebabnye bila aku marah n tak dapat nak luahkan, diar la akn jadi mangsa. Kira macam terapi utk menenangkan diri sendiri jugakla fungsi diary aku tu. Nama diary aku semuanya Yuyu. Alah, nama lappy aku pun Yuyu, basikal aku pun Yuyu. Hak milik aku kebanyakkannya memang bernama Yuyu. hee~ Malam tadi, entah kenapa tergerak hati nak bukak balik diary lama, masa zaman aku sekolah rendah dulu. Tapi aku tak baca pon, sebab, siyesly aku malu nak baca. HAHA. Gosh, kalau ada orang jumpa diary aku and baca, memang tak tahulah mana aku nak campak muka ni. haha.



Tapi ape yang aku jumpa lepastu lebih menarik. A box of.....



 Hmm..surat chenta! haha. 
(boleh amek gambar kotak je. secret and confidential surat2 tu sume.hehe)

dulu mak aku anta p skolah jauh-jauh suh blaja, tapi aku sebok bechenta. tu pasal xpandai and tak dapat fly. haha. but i have no regrets. =) benda dah jadi kan? =) frankly, aku dah lama tak bukak kotak ni dan dah lama tak membaca isinya. Masa aku jumpa ni pun aku tak baca. Benda dah lepas,lagipun sebelum 'hujan turun' lebih baik simpan je kan, =) tapi yang pastinya, semua surat2 yang pernah aku dapat, aku simpan dalam kotak tu. huhu. Lepas ni kena tukar kotak, mana tahu kot-kot abang aku baca post ni, tak ke naya aku kalau die cek kotak tu. haha. buek malu yo. =p

notakakiwangi : agak-agak boipren zaman sekarang bagi surat lagi x? sweetnye kalo ade, teringin nak 1! ade sape-sape nak bagi aku surat cinta? haha

2 comments:

Mr. Z said...

gay je bgi surat nie. lala~

ayuakira said...

ko la gay..ak x..haha