Wednesday, October 5, 2011

k-drama sindrom



kenapa cerita korea semuanya sweetsweet belaka?

i even sent a text message to Davy Jones and asked him to be one of those heroes yang ada dalam drama korea. haha. memang tak mungkinlahkan. simpang 44.

tapi tapi tapi..
its good to know that he's always be there, come hell or high water. standing still.
*tibetibe*

lepasni aku nak pergi daftar kelas bahasa korealah.
and then i can go to korea and seduce lee min ho.
hows that sound?
*WTFish.*
Haha

notakakiwangi : kalau tengok cite korea memang macam ni lah. quickly fall in love dengan heronye yang hensem + sweet tak hengat. =D

4 comments:

Ieqa Swetluv said...

saya rase citer korea x begitu sesuweii degn hati sy yang kental ni kui kui kui ;p

ayuakira said...

haha akk tu sesuai dgn cite paddiyyapa je kot ;p

Mr. Z said...

PEREMPUAN TU COMEL! muahaha. laki tu, pergi tengok my lovely kim sam soon. gemok, hensem lagi dari cite nie. hahaha. xD

ayuakira said...

ah xde..joo won jugak yg hensem.